30 Aralık 2014 Salı

Kısa Kısa


Vay beee bu yıl zor bir dizi yılı oluyor benim için :) Cougar Town, Community, Parks and Recreation'ın son sezonu. Aynı zamanda da Glee'nin de ama o çok üzmüyor beni :D Yeni birkaç video buldum da paylaşayım dedim.




- Bu aralar hızla Glee'yi izliyorum da (4. ve 5. sezonları) Finn için yaptıkları anma bölümü gerçekten çok güzeldi. Kötü oldu Cory Monteith'e ya. Bir ara en sevdiğim Glee şarkıları derlemesi yapayım en iyisi.


- Geçen Rectify'ın ikinci sezonunu izledim ve gayet güzeldi. Bir ara buna da ikinci sezon yazısı yazmaya çalışacağım ama ne zaman bilmiyorum. İzleyin şu diziyi yahu!


- Gelecekten bize mesaj var:



- Cougar Town belki mükemmel bir dizi değildi ama çok eğleniyordum izlerken. Sürüne sürüne altıncı sezona geldi ve bir final yapabilecek. Şöyle tatlı bir video var son sezon için. Change approved! :/ 




- Banshee en sevdiğim aksiyon dizisi olabilir şu an yayınlanmakta olanlar arasında. Adamlar şiddetin hakkını veriyor. Güzel de bir konusu var bence. Yan hikayelerle de gayet düzgün bir iş ortaya çıkıyor. Bu diziyi daha çok kişi izlese keşke :) Üçüncü sezon da bomba gibi:



- Son olarak The Flash'e başladım da fiyuf! Mükemmeldi ilk bölüm :) Grant Gustin o role cuk oturmuş. Hadi bakalım ne kadar süre böyle güzel devam edebilecek bu dizi.
 





1 yorum:

  1. Buypasa.com açılıyor! Logitech marka ürünler harika kampanyalarla sizlerle. Detaylı bilgi için https://ucretsizdukkan.com adresine uğrayabilirsiniz.

    YanıtlaSil